Nijne (tijdelijk niet plaatsbaar)

Dit is onze lieve maar hele bange Nijne. Zij is ontdekt op een boerderij terwijl zij aan het bevallen was, na het krijgen van 2 kittens is zij gevlucht. Een eindje verderop heeft zij de rest van haar kittens gekregen waarna zij wederom op de vlucht is geslagen. Gelukkig hebben de medewerkers van de dierenambulance het prille gezinnetje later op de dag kunnen herenigen en onder kunnen brengen bij een pleeggezin. Daar heeft Nijne haar kittens Luus, Saar, Lev, Foss en Ted grootgebracht. Inmiddels verblijft zij bij Hokazo.
 
Nijne is al die weken een ontzettend zorgzame en lieve moederpoes geweest. Ook al vond zij het vreselijk spannend dat ze daarbij ook te maken kreeg met haar pleegouder. Zij was voor haar komst in haar pleeggezin niet vertrouwd met mensen en dat is dan ook nog steeds duidelijk merkbaar. Door haar de ruimte en tijd te gunnen en niets in het contact te forceren zet zij zelf kleine stapjes. Ze werd nieuwsgieriger bij haar pleeggezin en kwam steeds vaker in de ruimte waar haar pleegouder verbleef.
Nijne zoekt een veilig en liefdevol thuis waar zij alle tijd en ruimte krijgt om verder te groeien in haar socialisatieproces. Voor haar zijn we op zoek naar lieve, geduldige mensen die haar begrijpen en die met haar om kunnen en willen gaan. Een rustig huishouden zal haar goed doen zodat zij kan bouwen op de rust en stabiliteit die haar geboden wordt.
Nijne is gesteriliseerd, gechipt en geënt. Kun jij mooie Nijne de fijne plek bieden die zij nodig heeft, vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 01/06/2021
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Schildpad-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij het geduld om deze zachte, pluizenbol een fijn leven te geven? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.