Nova

Deze mooie dame van ongeveer 3 jaar is Nova. Deze lieve meid was zwanger toen ze werd gevonden en ze is bevallen van 4 kittens in haar pleegopvang. Inmiddels hebben haar kittens een nieuw thuis gevonden en zijn we voor Nova ook op zoek naar een liefdevol thuis.
Nova is graag bij je in de buurt, ze is echt een gezelligheidsmaatje. Ze is erg gericht op mensen en ondanks dat ze goed haar eigen ding kan doen, zou ze vereenzamen als ze ergens zou komen te wonen, waar weinig aandacht voor haar is. Al ben je maar in haar buurt. Maar ook samen gezellig naast elkaar op de bank zitten, of op schoot lekker kroelen, samen een beetje babbelen of slapen op het voeteinde op jouw bed, ze geniet ervan om samen met jou het leven te delen. Ze heeft een zacht meegaand karakter en is makkelijk in de omgang.
Ze kan ook goed met andere katten. Na een goede introductie is ze een prima maatje voor jouw kat. Ze heeft altijd tussen andere katten geleefd. Maar ze kan ook goed als enige kat worden geplaatst, mits ze een mensenmaatje heeft.
Klik op onderstaande link voor een filmpje.
 Wil je deze meid een fijn thuis geven? vul dan onderstaand contactformulier in

Geboortedatum 05/03/2021
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij interesse in het aandoenlijke koppie van Nova? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.