Gevonden overige dieren

Gevonden overige dieren

Ben je je huisdier kwijt, hou deze pagina dan goed in de gaten. Nieuwe dieren die binnenkomen bij Dierenopvangcentrum Hokazo staan binnen 2 dagen op de site.

Meld de vermissing ook altijd op www.amivedi.nl. Zij zijn een landelijk aanspreekpunt voor vermiste dieren.

Neem bij een vermissing ook contact op met de gemeente. Mocht je huisdier onverhoopt zijn aangereden en overleden, dan is hij mogelijk door de gemeente opgehaald. Sla ook de dierenartsen in de omgeving van de plek van vermissing niet over. Overzicht alle dierenartsen in Nederland

Tips

  • Maak gebruik van social media, zoals Facebook. Zet een berichtje met foto op de tijdlijn en vraag of mensen het willen delen. Ook kun je berichtjes zetten in speciaal hiervoor opgerichte groepen.
  • Vraag buren om in hun schuurtjes en garages te kijken.
  • Hang flyers op in de buurt.

Wij vragen je vriendelijk om deze site zelf goed in de gaten te houden. Deze site wordt dagelijks bijgehouden met dieren die in het opvangcentrum zijn binnengekomen.

Gevonden overige dieren

Op deze site staan de overige huisdieren die gevonden zijn en naar Dierenopvangcentrum Hokazo zijn gebracht. Staat jouw huisdier erbij neem dan telefonisch contact op met Dierenopvangcentrum Hokazo: 0413-260546 of kom langs tijdens de openingstijden. Wij zijn op dinsdag en zondag niet geopend voor klanten; dieren kunnen wel opgehaald worden. Neem daarvoor eerst telefonisch of per e-mail contact op. Dierenopvangcentrum Hokazo vangt katten op uit de volgende gemeenten:

Bernheze
Boekel
Boxmeer
Cuijk
Grave
Mill en St. Hubert
Schijndel
Sint Anthonis
Sint Michielsgestel
Sint Oedenrode
Uden
Veghel

Datum gevonden: 7-3-2019
Gevonden in: Veghel
Naam: Bram
Geslacht: Tam konijn
Bijzonderheden: wordt naar konijnenopvang Hazel gebracht

Datum gevonden: 26-02-19
Gevonden in: Schijndel
Naam: Korenslang
Geslacht: Onbekend
Bijzonderheden: Naar Dierenpark Zie-Zoo (Volkel) gebracht

Datum gevonden: 15-2-2019
Gevonden in: Zeeland
Naam: Snorkel
Geslacht: vrouwtje
Bijzonderheden: lief