Bruno

Deze kleine boef heet Bruno. Bruno is een kruising Chihuahua – Jack Russel. Geschatte geboorte datum 8 juni 2017. Met zijn fluffy staart staat hij je op te wachten tot je hem wat aandacht geeft. Want dat vindt Bruno heerlijk: een kriebel achter zijn oren.

Bruno is een zachtaardig hondje, die helaas een trauma heeft opgelopen bij het aanlijnen. Daar is hij erg bang voor. Dat is ook de reden waarom zijn vorige baasjes afstand van hem hebben gedaan. Momenteel oefenen we het aanlijnen consequent met hem en hij maakt daar al enorme stappen mee! Als hij eenmaal aangelijnd is, dan heb je geen kind meer aan ‘m. Bruno wandelt graag en na gewenning kan hij ook los lopen. Andere honden zijn voor hem geen probleem en hij kan er vaak goed mee overweg.

Bruno heeft een baasje nodig dat net als hem zachtaardig is, een baasje die op een lieve manier duidelijk kan maken dat hij echt de leiding heeft en niet Bruno. Als je dat voor elkaar hebt, dan heb je een super leuke hond. We zoeken mensen die begrip hebben voor Bruno en zijn onzekerheid. Die onzekerheid zien we terug in zijn eetpatroon. Als Bruno onzeker is, dan eet hij slecht. Hij heeft dan een liefdevolle baas nodig die hem aanmoedigt om te eten.

Onderschat dit grappige kereltje niet. Bruno is echt een super leuk hondje, maar is zeker geen beginnershond. Denk je deze lieverd een goed huisje te kunnen bieden? Wie weet kunnen jullie binnenkort samen knuffelen op de bank.

Geslacht Reu
Geboortedatum 08/06/2017
Leeftijd 5 jaar
Ras chihuahua x jack-russel
Geneutraliseerd Nee
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee
Ben jij net zo gevallen voor Bruno als wij? Vul dan snel onderstaand formulier in en dan nemen we snel contact met je op.