Buzz 5596

Buzz, geschatte geboorte datum 18 januari 2024 is als zwervertje bij ons binnen gebracht. Iemand heeft gezien dat hij uit een auto is gezet. Het arme manneke snapt er niks van. Wij ook niet! Hij is nog zo jong, wie doet zoiets?

Buzz heeft energie voor 10 en vraagt veel aandacht. Hij heeft geen idee wat hij met andere honden aan moet. Hij vindt ze eng en jaagt ze weg door luid te gaan blaffen. Hij heeft duidelijk veel gemist in zijn socialisatiefase en zal veel begeleiding nodig hebben om dit weer recht te trekken.

We zoeken voor Buzz iemand die veel geduld en ervaring heeft met honden. Iemand die hem kan leren dat hij ook zijn rust moet nemen en niet non stop aan hoeft te staan. Iemand die hem kan leren op een positieve manier anders te reageren op zijn omgeving. Daarnaast zal een nieuwe eigenaar ook moeten beseffen dat hij veel energie heeft en dus veel lichaamsbeweging en mentale uitdaging nodig gaat hebben. Buzz is een ideaal hondje voor agility en funtrainingen. Wie weet zelfs doggydance!

Durf je de uitdaging aan om hem te begeleiden tot liefdevol gezellige maatje voor het leven vul dan snel zijn formulier in en wie weet ligt hij dan snel in je armen.

Geslacht Reu
Geboortedatum 18/01/2024
Leeftijd 5 maanden
Kleur zwart bruin
Ras kruising jack Russel
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee
Zie jij het helemaal zitten om lekker met deze knappe kop te wandelen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!