Chicca

Deze knappe, bruine, draadharige dame met mini wit voetje is Chicca. Zij is een middelgrote onherleidbare kruising met een geboortedatum van 8 december 2016. Oorspronkelijk komt deze knapzak uit België, maar ze blaft accentloos Nederlands. Chicca is samen met Olaf bij Hokazo terechtgekomen nadat haar baasje plotseling is overleden. Die arme Chicca heeft daar wat moeite mee, ze is dan ook een gevoelige dame.

Het liefst kruipt Chicca in je binnenzak, lekker knus bij de baas. In de binnenzak van Olaf vindt ze ook goed. Bij Olaf en de baas voelt Chicca zich erg veilig. Dan is ze een vrolijke, knuffelige en speelse dame. Met haar ruige kop staat ze Olaf lekker uit te dagen om snel weg te zoeven wanneer hij daarop in gaat. Heerlijk kunnen ze achter elkaar rennen en af en toe over elkaar heen te duikelen als de een besluit links te gaan en de ander rechts.
We weten niks over Chicca’s verleden, of ras en kunnen daar enkel naar gissen. Chicca is wat angstig. Zij zoekt actief steun bij Olaf en haar baas. Een geruststellende hand op d’r kop helpt haar al enorm om een spannende situatie het hoofd te bieden. Omdat ze zo veel steun aan Olaf heeft, zou zij enorm graag samen met Olaf naar haar nieuwe plekje verhuizen.
Met wandelen is Chicca een chille dame. Ze trekt niet aan de lijn, reageert positief op andere honden en je maakt haar blij met veel kilometers, maar af en toe een klein rondje op een drukke dag is ook prima. Chicca is geen drukke hond. Zodra ze binnen is, ligt ze graag bij de baas in de buurt. Lekker aan je voeten of met d’r kop op je schoot, zodat je d’r lekker achter d’r oren kunt kriebelen.

Chicca is een zachtaardig knuffelhondje dat een baas zoekt die haar met zachte hand begeleid. Die haar kan steunen wanneer ze angstig is en rust uitstraalt. We zoeken iemand met ervaring met honden met een rugzakje – want hoewel Olaf en Chicca fantastische honden zijn, het zijn wel honden met een verleden – en ervaring heeft met honden die wat angstig kunnen zijn en dan echt steun nodig hebben van de baas. En als het even kan, zoeken we iemand die deze ontzettend leuke dieren samen een huis wil bieden.
Ben jij die perfecte baas voor deze dame en heer? Vul dan snel het onderstaande formulier in

Geslacht Teef
Geboortedatum 08/12/2016
Leeftijd 6 jaar
Kleur zwart
Ras Kruising
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee
Wil jij deze lieverd voor altijd in de armen sluiten? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we contact met je op!