Coopertje (tijdelijk niet plaatsbaar)

Coopertje, geboren rond 1 januari 2011, is helaas afgestaan en is nu op zoek naar een nieuw huisje.
Het is een geweldig lief manneke, maar wel met een gebruiksaanwijzing.

Als Coopertje iets niet zelf heeft bedacht en het staat hem tegen, dan doet hij het gewoon niet. Heerlijk eigenwijs dus!
Hij durft dit ook echt duidelijk aan te geven en met hem in discussie gaan heeft geen zin.

Staat zijn pet de juiste kant op dan is Coopertje gezellig, enthousiast en ondernemend. Hij vindt het heerlijk om te wandelen en kan dan lekker op zijn gemak genieten van alle geurtjes die hij opdoet, hij ontspant daar ook echt van.
Ook kan hij zeker genieten van een knuffel op zijn tijd.

Coopertje kan helaas niet zo goed delen. Zijn eten, mandje en speeltjes zijn van hem. Als hij daarbij in de buurt is kun je hem beter met rust laten. Hij gaat anders echt lopen mopperen en kan ook bijten als je zijn grens niet accepteert. Het is voor hem dus belangrijk om goed naar hem te luisteren als hij waarschuwt.

Coopertje is dus zeker geen hondje voor beginners en om deze redenen plaatsen we hem ook niet bij kinderen.

Voor deze eigenwijze lieverd zoeken we mensen die hem accepteren zoals hij is en hem op handen dragen. Mensen met begrip en respect voor zijn eigenzinnige karakter. Mensen die kunnen waarderen dat hij gewoon is zoals hij is.
Als je al die dingen voor hem kunt doen zul je merken dat Coopertje een hele leuke hond is die op zijn manier echt geniet van het leven.

Kan jij deze eigenwijze lieverd alles bieden wat hij nodig heeft om een lekker lui leventje te leiden? Neem dan snel contact met ons op. Hij zal je op zijn manier eeuwig dankbaar zijn!

Geslacht Reu
Geboortedatum 01/01/2011
Leeftijd 11 jaar
Kleur wit beige
Ras Boomer
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan alleen thuis blijven Ja
Denk jij de perfecte match te zijn voor Coopertje (tijdelijk niet plaatsbaar)? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.