Duke

Duke is een hele open en vrolijke jonge man van 1 jaar, hij is geboren op 22-12-2022 en een middelgrote hond, Duke heeft altijd een goed huisje gehad.

Echter hebben de buren van het oude baasje herten lopen in de wei die grenst aan hun tuin, dit zorgde voor zo veel stress en jachtdrift bij Duke, dat het oude baasje er met veel verdriet afstand van heeft moeten doen.

 

Duke is een hele lieve, jonge hond met bergen energie!
Hij houdt van lange wandelingen, zwemmen en bezig zijn met het baasje, hij heeft een aantal gehoorzaamheidscursussen gedaan en houdt ontzettend van aandacht.

 

Voor Duke zoeken we iemand die al een andere hond heeft waar hij lekker mee kan ravotten, een goed omheinde tuin is een must. Hij klimt met gemak over een omheining van gaas.

Mensen met voldoende tijd om hem te bieden wat hij nodig heeft, kennis hebben van het ras Husky, gezien Duke veel meer husky is dan Pomeriaan.
Duke is zoals een husky betaamt best wel vocaal en houdt wel van een liedje zingen.

 

Kortom, een prachtige lieve, sociale hond die op zoek is naar mensen die hem kunnen geven wat hij nodig heeft en waar hij de rest van zijn leven lekker hond mag zijn!

 

Denkt u het juiste baasje voor Duke te zijn?

 

Vul dan snel het onderstaande formulier in en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel!

 

Geslacht Reu
Geboortedatum 22/12/2022
Leeftijd 1 jaar
Kleur wolfsgrijs
Ras Pomsky
Geneutraliseerd Nee
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee
Denk jij Duke te kunnen bieden wat 'ie nodig heeft? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.