Guus

Guusje is een jonge, guitige boomer met een geboorte datum van 27-8-2021. Hij is afgestaan aan het asiel omdat het thuis niet helemaal lekker liep. Wij denken dat hij niet goed begrepen werd, want hier is hij vrolijk, vrij en ondeugend. Hij kan heerlijk spelen op de wei met Mailo die ook hier verblijft. Iedereen wordt vrolijk door hem begroet en hij heeft altijd goede zin.
Guusje kan nog wel wat opvoeding gebruiken en hij zal zeker baat hebben bij een cursus waar op een positieve manier met hem getraind wordt. Hij is slim en pakt dingen snel op en zal het ook erg leuk vinden om uiteindelijk iets van fun training te gaan doen. Het is namelijk wel een actieveling die veel beweging en uitdaging nodig heeft. Hij heeft niet voldoende aan 3 keer per dag een klein blokje om.
Zoekt je een hond die gezellig aanwezig is een hond die graag bezig gehouden wordt vul dan snel het vragenformulier in en wie weet zit hij binnenkort bij je op de bank.

Geslacht Reu
Geboortedatum 27/08/2021
Leeftijd 1 jaar
Kleur Wit-Bruin
Ras Boomer
Geneutraliseerd Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan alleen thuis blijven Ja
Buitenhond Nee
Zie jij het helemaal zitten om Guus lekker te verwennen? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.