Joep

Hallo, ik heet Joep met een geschatte geboorte datum van 16-02-2012. Ik ben een vrolijke, ondernemende hond, niet zo groot maar wel met een groot karakter! Ik ben samen met mijn maatje Model bij HoKaZo terecht gekomen en liefst vinden wij samen een gouden mandje.

Ik heb van mijn vorige baasje niet veel geleerd. Vraag je mij te gaan zitten dan kwispel ik er vrolijk op los. Wandelen vind ik heel erg leuk, ik ga overal mijn neus achterna. Dat moet ook wel, want ik ben helemaal blind. Dat weerhoudt mij er echter niet van om lekker van alles te ondernemen. Een beetje begeleiding heb ik dus wel nodig, anders bots ik overal tegenaan. Maar ook dat houd mij niet tegen: ik schud een keer met mijn kop en raus vervolgens vrolijk verder.
Ook heb ik geen tanden. Dat betekent hele kleine brokjes, snackjes en natvoer. Maar dat is toch geen probleem?

Ik ben een hele rustige hond. Als je ‘s morgens beneden komt of je bent weggeweest en komt weer thuis, dan begroet ik je met groot enthousiasme. Maar als ik dan mijn portie aandacht heb gehad ga ik ook gewoon lekker slapen. Ik vind het ook prima om alleen in de tuin op onderzoek uit te gaan; ik verken alle hoekjes en gaatjes. De tuin moet dus wel goed afgesloten zijn, anders breid ik mijn onderzoek uit naar de rest van het dorp. En ik wil nog wel eens een beetje graven. Liever geen gaten in het gras? Een simpele ‘nee’ volstaat.

Ook ik vind het heerlijk om te knuffelen en geaaid te worden en van tijd tot tijd op schoot te zitten. Of even lekker schurken op het vloerkleed. Spelen wil ik ook, het liefst met Model. Als ik hem kan vinden tenminste want hij wil zich nog wel eens uitdagend verstoppen op het kleed en dan hoor ik niet meer waar hij is.

Maar je moet mij niet vanuit het niets optillen, daar schrik ik van. Eerst even laten weten dat je mij gaat optillen met een aai die rustig naar de buik en billen gaan. En als ik even de weg niet kan vinden lukt het wel als mijn baasje wat extra geluid maakt. Dan volg ik mijn oren,

Zin om met mij en mijn maatje kennis te maken? Vul dan het vragenformulier in op www.hokazo.nl! Ik heb er zin in. Wie weet tot binnenkort.

Geslacht Reu
Geboortedatum 16/02/2012
Leeftijd 12 jaar
Ras Kruising Jack Russel
Geneutraliseerd Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee
Ben jij net zo verliefd op die mooie kop als wij? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!