Jurre

Deze fantastische hond is Jurre. Jurre is een jonge kruising met een geschatte geboorte datum van 01-09-2020.

Wat er in dat knappe koppie rondgaat weten we natuurlijk niet zeker. Maar we kennen hem ondertussen en denken dat het ongeveer zo gaat: “Ik vind je leuk en wil spelen. Ik vind het wel spannend. Maar ik wil wel spelen want ik vind je leuk. Maar toch vind ik het spannend.” 

Jurre werd als zwerfhond aangetroffen en wat een sneu verhaal heeft hij. Hij was een paar keer gespot door mensen en uiteindelijk hebben ze hem kunnen vangen en is hij bij ons binnen gebracht. Hij was erg onder de indruk en zat weggekropen in een hoekje van zijn kennel. Wij hebben ons met alle liefde over hem ontfermd. Nadat hij eerst nog wat angstig was konden we hem er toch van overtuigen dat we wel het beste met hem voor hadden. Nadat hij daarvan overtuigd was legde hij zijn schuwe mantel af en begon ons op de weides zelfs uit te dagen om met hem te spelen. Hij maakt dan een grote spelboog en kwispelt voluit. Los op de speelweide rent hij rondjes om je heen en is dan helemaal in zijn sas. Ook tijdens wandelingen kun je flink met hem lachen. Als hij een takje vindt gaat hij daarmee aan de haal en vermaakt zich daarmee uitstekend.

Geduld is belangrijk als je overweegt om Jurre zijn welverdiende gouden mandje te geven. Hij zal in het begin nog best wat moeten wennen en daar moet hij ook de tijd voor krijgen. Omdat we denken dat hij nog jong is, is dat een kleine investering als je bedenkt hoeveel jaren je een maatje in hem kunt hebben. Omdat hij soortgenoten ook zeker leuk vindt zou hij zelfs een maatje voor een andere hond kunnen worden.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk het filmpje van Jurre om te zien hoe leuk hij is!: https://www.youtube.com/watch?v=DbTdtD_bTEA

Geslacht Reu
Geboortedatum 01/09/2020
Leeftijd 1 jaar
Kleur Bruin zwart
Ras Kruising
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Buitenhond Nee
Gun jij Jurre een gouden mandje bij jou thuis? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.