King

King is een pitbull met een geschatte geboorte datum van 1-5-2020. Hij is als zwerver bij ons binnengekomen en heeft dagen nodig gehad om aan zijn nieuwe situatie te wennen. Hij toonde duidelijk angst en wilde ons niet in zijn buurt hebben. Gelukkig ontdooide hij na een paar dagen en vindt hij nu iedereen leuk en gezellig. King is duidelijk niet gewend om alleen te zijn en vindt dit ook erg lastig. Hij vraagt veel om aandacht en wil ons het liefst de hele tijd om zich heen.

 

Buiten is King een topper. Hij loopt netjes mee en negeert alles wat hij tegen komt. Dit is dan ook de enige opvoeding die hij heeft gehad. Commando’s zoals zit en af kent hij niet. We denken daarom ook dat het zeker raadzaam is om nog een positieve cursus met hem te volgen. King heeft iemand nodig die rustig is en met een zachte hand hem goed weet te begeleiden. Iemand met veel geduld die hem kan leren dat alleen thuis zijn niet zo erg is en ook weet hoe je dit langzaam moet opbouwen.

King is door zijn onzekerheid zeker geen beginnershondje. We zoeken voor hem dus echt een baasje die ervaring heeft hiermee.

 

Ben je bekend met het ras en denk je hem een stabiele woonsituatie te kunnen bieden vul dan snel ons formulier in.

 

Geslacht Reu
Geboortedatum 01/05/2020
Leeftijd 3 jaar
Kleur Rood
Ras Pitbull
Geneutraliseerd Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan alleen thuis blijven Nee
Buitenhond Nee
Heb jij het geduld om deze vrolijke viervoeter een fijn leven te geven? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.