Kyra

Even voorstellen, deze knappe dame heet Kyra en is geboren op 27 februari 2014. Kyra is een enthousiaste en nieuwsgierige Tsjechoslowaakse Wolfhond kruising.

Ondanks haar leeftijd is ze nog erg actief. Ze is ontzettend mensgericht en geniet enorm van alle aandacht. In huis is ze doorgaans rustig en ook autorijden is geen enkel probleem. Tijdens de wandeling loopt ze goed mee. Het passeren van andere honden verloopt wisselend. We zijn er wel vrij zeker van dat met een juiste en geduldige introductie bij andere honden er geen problemen zullen ontstaan.

Ze doet het goed met grote kinderen, maar kan wat zenuwachtig reageren op kleine kinderen en daarom zoekt ze een huisje zonder kleine kinderen. Bezoek ontvangt Kyra met groot enthousiasme. Ze speelt graag met iedereen. Ook hersenwerkjes waarmee ze wat lekkers kan verdienen zijn wel aan haar besteed.

De basis commando’s kent ze en ze geniet van aandacht en knuffelen. Helaas heeft Kyra last van beginnende lichamelijke problemen. Deze zijn met eenvoudige middelen te behandelen.

Geslacht Teef
Geboortedatum 27/02/2014
Leeftijd 9 jaar
Kleur Bruin-zwart
Ras Tsjechoslowaakse Wolfhond kruising
Geneutraliseerd Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee
Neem gerust contact op als je denkt dat Kyra en jij bij elkaar passen. Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!