Lulu

Deze leuke, lieve dame is Lulu. Lulu is een dwergpinscher met een geschatte geboortedatum van 1 augustus 2020. Lulu is gevonden en er heeft zich geen eigenaar gemeld. Daar snappen wij niks van, want Lulu is zo’n ontzettend leuk dier!

Lulu is graag onder de mensen. Ze komt iedereen enthousiast begroeten. Met haar kleine lijfje wroet ze zich onder je arm. Op het asiel was ze de eerste paar dagen wat voorzichtig. Ze vond het maar spannend, maar haar vertrouwen in de mens is groot dus werd ze snel weer haar enthousiaste zelf.

Lulu maak je niet blij met een baasje die veel van huis is. Het liefst wil ze heel de dag bij de baas zijn. Gelukkig is ze klein van stuk en kun je d’r makkelijk meenemen.

Lulu loopt braaf en vrolijk mee aan de lijn. Andere honden passeert ze zonder veel aandacht aan te schenken. Grote honden die enthousiast op d’r afstormen vindt ze wat intimiderend, maar dat is ook niet gek als je zelf net 4 kilo weegt! Lulu zit inmiddels in een pleeggezin en woont daar samen met kleine hondjes. Deze vind ze wel leuk maar niet allemaal. Grote honden is ze zeker geen fan van en we plaatsen haar daarom ook niet uit bij grote honden. Mocht je interesse hebben in Lulu en al een klein hondje hebben dan zal er hier gekeken worden of Lulu er een klik mee heeft voordat ze uitgeplaatst kan worden.

Ben jij dat baasje die veel thuis is en Lulu nog vele mooie jaren wil bieden? Ga dan naar www.hokazo.nl/hond/lulu en vul het vragenformulier in!

Geslacht Teef
Geboortedatum 01/08/2020
Leeftijd 2 jaar
Kleur Bruin
Ras Dwergpinscher
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan alleen thuis blijven Nee
Buitenhond Nee