Model

Hoi, ik heet Model met een geschatte geboorte datum van 16-02-2012. Ik ben een vrolijke hond, niet zo groot maar wel met een groot karakter! Ik ben samen met mijn maatje Joep bij HoKaZo terecht gekomen en liefst vinden wij samen een gouden mandje.

Ik heb van mijn vorige baasje niet veel geleerd. Vraag je mij te gaan zitten dan kwispel ik er vrolijk op los. Wandelen vind ik heel erg leuk en ik loop het liefst voorop. En dan weer snel terug, of naar links of naar rechts… Een beetje begeleiding heb ik dus wel nodig, want ik schiet zo de weg op. Als andere hondjes te dichtbij komen dan begin ik te blaffen, maar een eenvoudige verbale correctie helpt meestal wel. Het woordje ‘nee’ ken ik inmiddels wel.

Ik lig verder graag op de bank, in het zonnetje of op schoot. Ik vind het heerlijk als ik aandacht en knuffels krijg. Ook een speeltje is aan mij wel besteed :) maar denk maar niet dat ik apporteer. Ik houd ‘m lekker voor mezelf! Natuurlijk speel ik ook met mijn maatje Joep. Verder ga ik graag mee in de auto, ik gedraag me keurig in de bench. Alleen thuisblijven vind ik soms wel lastig. Dan ga ik een beetje ‘zingen’ en als het even kan, doet mijn makkertje Joep dan mee. Een nieuw thuis waar ik niet al te veel alleen hoef te blijven geniet wel de voorkeur.

Als het niet te koud is ben ik ook graag buiten. Ik jaag graag alles wat beweegt de tuin uit en – als het even lukt – pak ik ook wel een padje in mijn bek. Niet zo slim misschien, maar het blijft leuk om te doen. Ook hier is een simpel ‘nee’ meestal voldoende, hoewel je dat misschien nog wel een keertje moet herhalen.

Vermoedelijk heb ik een poosje terug een hernia opgelopen. Ben er al een heel eind van hersteld maar ik blijf wat wiebelig in mijn achterhand. Of dit nog helemaal goed komt weten ik niet, maar ik stoor me er totaal niet aan. Kan nog steeds op de bank springen en kan nog aardig hard rennen.

Zin om met mij en mijn maatje kennis te maken? Vul dan het vragenformulier in op www.hokazo.nl! Ik heb er zin in. Wie weet tot binnenkort.

Geslacht Reu
Geboortedatum 16/02/2012
Leeftijd 11 jaar
Kleur Black and Tan
Ras Dwergpincher
Geneutraliseerd Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee
Denk jij de perfecte match te zijn voor deze knappe kop? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.