Olaf

Deze bol fluff is Olaf.
Olaf is een middelgrote onherleidbare kruising die van oorsprong uit Roemenië komt. Olaf heeft een geschatte geboortedatum van 21 mei 2015. Olaf is een heerlijke pluizige vent die hartstikke lief en speels is. Helaas is zijn baasje overleden en daarom zoeken wij een nieuw huis voor hem. En wellicht samen met zijn vriendinnetje Chicca.

Olaf is een goedzak, hij vindt het allemaal wel prima. Hij raakte redelijk snel gewend bij Hokazo waar iedereen met veel enthousiasme, knuffels en speluitdagingen wordt begroet. Op sommige momenten kan hij wat bangig reageren, maar met steun van een begripvolle baas hersteld hij snel. Hij vindt speeltijd met Chicca op de weide helemaal het einde. De twee spelen er dan fanatiek op los. Olaf vindt niet alle honden even leuk, maar hij kan met de meeste andere honden goed overweg.

Olaf is wel beschermend naar Chicca en zijn mensen. Niet tegen andere mensen, want die zijn wel allemaal leuk, maar tegen auto’s. Als er een auto dicht langs hem op rijdt, dan kan hij uitvallen. Zo wil Olaf dat grote ijzeren gevaarte vertellen dat hij rekening moet houden met viervoeters. Auto’s die op normale manier passeren zijn dan ook geen probleem.
Omdat Olaf en Chicca samen zo’n ontzettend leuk koppel zijn, willen we de grote uitdaging aangaan om ze samen een nieuw huis te geven. Chicca floreert in de aanwezigheid van Olaf en Olaf is erg gesteld op Chicca. Om deze twee lieverds het beste te geven, zoeken we een baasje die ze beide in huis zou willen nemen.
Een baasje met ervaring met honden met een rugzakje – want hoewel Olaf en Chicca fantastische honden zijn, het zijn wel honden met een verleden – en ervaring heeft met honden die wat angstig kunnen zijn en dan echt steun nodig hebben van de baas.
Ben jij die liefdevolle, begripvolle baas die Olaf en Chicca door dik en dun zal steunen? Vul dan snel het onderstaande formulier in

Geslacht Reu
Geboortedatum 21/05/2015
Leeftijd 7 jaar
Kleur wolfsgrauw
Ras Kruising
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee
Zie jij het helemaal zitten om Olaf lekker te verwennen? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.