Ravi

Ravi is een ontzettend knappe en grappige hond. Hij is geboren op 1 januari 2019, gecastreerd, gechipt, alle entingen gehad, weegt ongeveer 37 kilo en is kerngezond.
Hij is eigenlijk in een te groot lijf geboren want het liefst zou hij bij je op schoot willen zitten. Hij houdt ontzettend van aandacht en kan daar ook nadrukkelijk om komen vragen. Als je thuiskomt, rent hij je altijd enthousiast tegemoet met een “kadootje” in zijn bek.

Ravi vindt het heerlijk om buiten te zijn. Lekker in de zon liggen en kijken wat er om hem heen gebeurt. Hij heeft een sterk ontwikkelt jachtinstinct. Eekhoorntjes, vogeltjes, konijnen, hij heeft ze allemaal al gezien voordat jij ze gezien hebt. Dat maakt dat hij dan ook onverwachts kan trekken aan de riem. In losloopgebieden kan Ravi prima los lopen. Hij rent wel blaffend op andere honden af maar het leidt niet tot conflicten.

Ravi heeft moeite met nieuwe mensen en zal echt tijd nodig hebben om aan nieuwe mensen te  wennen. Dit houdt in dat niet iedereen hem zomaar kan benaderen. Als het te snel gaat dan durft hij echt te happen. Hij vind het ook niet fijn als mensen met hun gezicht in de buurt komen van zijn hoofd. Ook dan hapt hij om aan te geven dat hij dit niet fijn vindt. We zoeken dan ook een baasje die hiermee om weet te gaan en dat in goede banen weet te leiden. Hij is dus zeker geen beginnershond.

Ravi is erg zelfstandig en wil ook de ruimte krijgen om zijn eigen gang te gaan.

Ravi is vocaal ingesteld. Blijdschap uit hij met veel geluid. Bezoek wordt blaffend ontvangen en uitgebreid besnuffeld. Daarna is het bezoek welkom en is het een allemansvriend.

Ravi woonde samen met een kat. Hij blijft het leuk vinden om de kat in een hoekje te drijven maar doet de kat verder niets. Echter is het voor een kat natuurlijk niet fijn om opgejaagd te worden dus hij zoekt een huisje zonder katten.
Omdat Ravi enthousiast is en soms wat lomp uit de hoek kan komen

en ook durft te happen in situatie waar hij zich niet fijn in voelt plaatsen we hem niet uit bij kinderen.

Voor Ravi zoeken we mensen die veel ruimte en tijd hebben voor deze grote lobbes. Mensen die van een uitdaging houden en graag veel wandelen.
Denk je dit te kunnen bieden en ben je ook meteen verliefd geworden op deze knapperd, vul dan snel het formulier in.

Geslacht Reu
Geboortedatum 01/01/2019
Leeftijd 4 jaar
Ras berghond
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja