Ravi

Ravi is een ontzettend knappe en grappige hond. Hij is geboren op 1 januari 2019, gecastreerd, gechipt, alle entingen gehad, weegt ongeveer 37 kilo en is kerngezond.
Hij is eigenlijk in een te groot lijf geboren want het liefst zou hij bij je op schoot willen zitten. Hij houdt ontzettend van aandacht en kan daar ook nadrukkelijk om komen vragen. Als je thuiskomt, rent hij je altijd enthousiast tegemoet met een “kadootje” in zijn bek.

Ravi vindt het heerlijk om buiten te zijn. Lekker in de zon liggen en kijken wat er om hem heen gebeurt. Hij heeft een sterk ontwikkelt jachtinstinct. Eekhoorntjes, vogeltjes, konijnen, hij heeft ze allemaal al gezien voordat jij ze gezien hebt. Dat maakt dat hij dan ook onverwachts kan trekken aan de riem. In losloopgebieden kan Ravi prima los lopen. Hij rent wel blaffend op andere honden af maar het leidt niet tot conflicten.

Ravi is vocaal ingesteld. Blijdschap uit hij met veel geluid. Bezoek wordt blaffend ontvangen en uitgebreid besnuffeld. Daarna is het bezoek welkom en is het een allemansvriend.

Ravi woonde samen met een kat. Hij blijft het leuk vinden om de kat in een hoekje te drijven maar doet de kat verder niets. Echter is het voor een kat natuurlijk niet fijn om opgejaagd te worden dus hij zoekt een huisje zonder katten.
Omdat Ravi enthousiast is en soms wat lomp uit de hoek kan komen is het handig dat eventuele kinderen in het huishouden gewend zijn aan (grote) honden.

Voor Ravi zoeken we mensen die veel ruimte en tijd hebben voor deze grote lobbes. Mensen die van een uitdaging houden en graag veel wandelen.
Denk je dit te kunnen bieden en ben je ook meteen verliefd geworden op deze knapperd, vul dan snel het formulier in.

Geslacht Reu
Geboortedatum 01/01/2019
Leeftijd 3 jaar
Ras berghond
Geneutraliseerd Ja
Zie jij het helemaal zitten om lekker met Ravi te wandelen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!