Sibri

Sibri is een Shiba Inu kruising met een geschatte geboortedatum van 25 maart 2013. Ze is bij ons als zwerfdier binnengekomen en door haar lichamelijke toestand en gedrag vermoeden wij dat zij als (brood)fokteef is gebruikt. We denken dat deze dame niet veel meer kent dan de binnenkant van een kennel en daar worden we een beetje verdrietig van.

Sibri is ontzettend lief naar mensen en begint daar echt te ontdooien. Dat vinden wij, mede gezien het ras, echt ontzettend knap van d’r. Shiba Inu’s staan bekend om hun eenkennigheid, maar deze dame vindt vreemden ook prima.

Wanneer we buiten met haar wandelen merken we dat ze alles spannend vindt. Een hek, een grasspriet, een fietser of een prullenbak. Voor haar is alles nieuw en alles dus spannend. Ons hart breekt met de gedachte dat Sibri (die ook de jongste niet meer is) deze basale nooit heeft leren kennen. Wij gunnen haar een huisje, een baasje, die ervaring heeft met het ras en haar op prettige wijze kan leren dat een prullenbak echt geen Sibri’s eten! Een baasje dat zich beseft dat zij een ontzettend lange weg te gaan heeft, maar die daar begrip voor heeft en eigenlijk niet zo veel van haar verwacht. Een baasje dat haar onvoorwaardelijk steunt, want na alle nare jaren verdient deze hond dat!

Omdat Sibri nog zo’n lange weg te gaan heeft, zoeken we voor haar een huisje zonder kinderen, in een rustige omgeving. Een huisje waar ze lekker met haar baasje kan knuffelen en waar ze heerlijk hond mag zijn. Wie weet zit deze lieverd binnenkort bij jou om eindelijk te ervaren wat liefde is.

Geslacht Teef
Geboortedatum 25/03/2013
Leeftijd 9 jaar
Ras Sheba inu
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Buitenhond Nee