Sjors

Sjors mag dan al een leeftijd van 10 jaar bereikt hebben maar hij is nog behoorlijk fit voor zijn leeftijd, is echt een enorm blij ei, en geniet van alle aandacht en knuffels die hij hier krijgt. Bij ons laat hij goed merken dat hij alle aandacht wilt en dit uit zich dan ook in overmatig blaffen, het is bekend dat Sjors dit in een huiselijke situatie niet doet.
Hij kan best wat trekken aan de lijn en hij heeft een enorme focus op eten, toen hij net bij ons was, was hij dan ook flink wat kilo’s te zwaar, nu hij regelmatig wandelt en wij zijn voer afmeten is hij gelukkig al wat afgevallen. Helaas heeft de focus op voer er toe geleid dat Sjors voernijd heeft ontwikkelt, ook speelgoed bijt hij kapot en eet hij op, om die reden geven wij Sjors geen speelgoed.

Sjors heeft een bult aan de onderkant van zijn staart, dit hebben we laten onderzoeken, echter kwamen daar geen gekke dingen uit, de bult groeit ook niet meer verder, en kunnen we laten voor wat het is. Hij is dan ook al op leeftijd.

Verder is Sjors een energieke, leuke hond, die geniet van aandacht en fijne wandelingen maken, lekker buiten in de tuin rond te banjeren en te relaxen.

Wij zoeken voor Sjors een rustig huishouden, waar hij zijn laatste jaren als gelukkige en begrepen huishond oud mag worden, waar hij alle liefde en aandacht krijgt die hij verdiend, lekkere wandelingen mag maken en waar zijn gewicht in de gaten gehouden wordt.
Een huishouden zonder andere dieren en geen kleine kinderen, gezien zijn voernijd en zijn drang om speelgoed kapot te maken en op te eten. Kinderen vanaf de leeftijd van 15 jaar zijn geen probleem.

Wil jij deze ontzettende lieve oude Senior nog een mooie tijd geven?

Vul dan snel onderstaand formulier in en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel!

 

Geslacht Reu
Geboortedatum 01/05/2014
Leeftijd 10 jaar
Kleur Blond
Ras Golden retriever
Geneutraliseerd Nee
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee