Snoopy

Deze schattige dame is Snoopy. Snoopy is een kruising Border Collie van iets ouder dan 5,5 jaar. Ze is afgestaan aan ons asiel en zodoende gaan wij nu opzoek naar een nieuw huisje voor haar.

Knuffelen en met de bal spelen zijn de grootste hobby’s van Snoopy. Toen ze hier net kwam moest ze heel even wennen aan ons, maar al snel ontdooide ze en kwam ze gezellig knuffelen en liet ze ons zien wat voor lief meisje ze is.

Snoopy is een knap zachtaardig meisje. Ze vindt bepaalde situaties een beetje spannend en heeft dan een stabiele basis nodig waar ze op terug kan vallen. Snoopy is als pup uit een verwaarloosde situatie gehaald waardoor ze in de belangrijkste fase van haar leven geen goede start heeft gehad, vandaar dat ze onverwachte bewegingen en onbekende mensen wat spannend kan vinden, we zoeken dan ook iemand voor haar die hier mee om kan gaan.

Met de baas bezig zijn vindt Snoopy erg leuk, ze is slim en leert erg snel. Ze kent een aantal commando’s die ze graag voor iets lekkers uitvoert. Doordat Snoopy het erg fijn vindt om omringt te zijn door haar eigen mensen zoeken we voor Snoopy een plekje waar ze niet al te lang alleen hoeft te zijn. Doordat ze graag haar koppie gebruikt denken we dat ze het erg leuk zal vinden om een cursus te volgen op een hondenschool die op een positieve manier traint.

Snoopy kon bij haar vorige eigenaar goed alleen thuis zijn, ze lag dan los in huis en sloopte niet. Echter zal dit in een nieuwe situatie natuurlijk wel opnieuw opgebouwd moeten worden.

Snoopy ging bij de vorige eigenaren veel naar een pension waar ze met allerlei andere honden speelde. Dit vond ze erg leuk en ging ook goed, hoe dit in huis gaat is natuurlijk onbekend. Ze is altijd de enige hond in huis geweest.

Geslacht Teef
Geboortedatum 04/09/2016
Leeftijd 5 jaar
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Border Collie
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee
Ben jij net zo verliefd op Snoopy als wij? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!