Tibor

Tibor is een engelse Bulldog geboren op 28-2-2020. Wat een ontzettend leuke pretletter is hij!

Zodra hij je ziet gaat zijn pootje omhoog en daarmee wil hij zeggen; kom je me even knuffelen? Tuurlijk willen we dat. Heerlijk om hem bij zijn hamsterwangen te pakken en hem kusjes te geven. Soms is hij wel een beetje lomp dus je moet wel op je neus letten. Voor mensen is hij echt de allerliefste. Iedereen wil hij gedag zeggen en hij geniet dan ook volop van alle aandacht die hij krijgt. Hij neemt er alle tijd voor en probeert het liefst op schoot te klimmen.

Aan de riem wandelt hij gezellig mee en heeft hij echt een guitig loopje. Het is voor Tibor wel wenselijk dat hij een tuigje heeft. Een halsband vernauwd zijn luchtpijp en dat is voor hem niet prettig.

Hij heeft een boss operatie gehad omdat hij bijna niet kon adem halen. Deze operatie is goed geslaagd en het gaat inmiddels veel beter met hem. Wel zal hij altijd rustiger aan moeten doen als het warm weer wordt. Hij moet zich dan echt gedeisd houden. Dit is voor Tibor een hele opgave want hij is ontzettend druk en speels. Ook zijn huidplooien hebben de nodige verzorging nodig. Deze zijn erg diep en gaan snel smetten. Verder heeft Tibor voorkeur voor bepaalde honden en durft hij zich best stoer op te stellen als hij een reu tegenkomt.

We zoeken iemand voor Tibor die zich goed realiseert dat hij altijd wat medische aandacht nodig zal hebben. Iemand die snapt hoe heerlijk eigenwijs een Bull kan zijn en dat in goed banen weet te leiden. Denk jij dat je hem het beste van het beste kan geven reageer dan snel!

Geslacht Reu
Geboortedatum 28/02/2020
Leeftijd 3 jaar
Kleur Wit - bruin
Ras Engelse Bulldog
Geneutraliseerd Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee