Flix

Update april 2023:
Ik ga met grote sprongen vooruit. Ik laat me sinds kort zelfs aaien door mijn pleegmoeder (zie filmpje). Als ik lekker op mijn plekje zit laat ik me kriebelen. Ik krijg steeds meer door dat dit stiekem heel erg lekker is. Verder heb ik een pleegbroertje gekregen (Saphire 4221) waar ik heel fijn mee optrek. We zoeken elkaar echt op, stoeien en slapen samen. Hij vindt veel nog spannend, maar ik laat hem als grote stoere broer al goed zien dat het allemaal niet zo eng is. We zouden een super match zijn om bij jou te komen wonen.
Hallo, ik ben Flix. Mijn geschatte geboortedatum is 26 juni 2022. Ik ben een prachtige zwarte panter met enkele witte haren op mijn borst, stoer hè!
Ik ben als klein katje in een pleeggezin terecht gekomen. Hier speelde ik leuk met de andere katten en kittens, maar het lukte me niet goed om aan mensen te wennen. Sinds februari woon ik daarom bij een nieuw pleeggezin, die wat meer ervaring hebben met bange katjes. Ik maak al wat stapjes. Zo durf ik al dichtbij mijn pleegmoeder te komen om een snoepje te halen en zit ik ‘s avonds aandacht te vragen door te gaan mauwen en voor het raam van de kattenkamer te wachten (ik heb een heel schattig mauwtje). Aaien en oppakken durf ik nog niet, dan spring ik snel achteruit en kan ik met mijn pootje slaan. Spelen kan ik wel als de beste: de verenhengel en de gordijnen zijn favorieT! Ook kan ik uren naar buiten kijken voor het raam. Het zou fijn zijn als ik lekker buiten kan spelen bij mijn nieuwe huisje, zodra ik goed gewend ben.
Ik ben dus op zoek naar een nieuw thuis. Hier wil ik graag met een andere jonge kat kunnen spelen. (Jonge) kinderen in huis is niet zo’n goede combinatie, omdat ik handen eng vind en ik echt de rust en tijd moet krijgen om te wennen. Een ervaren baasje met (bange) katten is dus wel fijn voor mij. Aaien en knuffelen is er nog niet bij, maar mijn pleegbaasjes hebben het idee dat het er wel in zit, zeker door de stapjes die ik al gemaakt heb.
Ik ben ontvlooid, ontwormd, gechipt, volledig geënt en gecastreerd. Kun jij mij een fijn en liefdevol thuis bieden, vul dan onderstaand formulier in
Bij een wederzijdse klik mag ik direct geplaatst worden.

Geboortedatum 26/06/2022
Leeftijd 11 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in de tuin Ja
Heb jij interesse om Flix en Saphire in huis te nemen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!