Monte

Deze knappe cypers met witte kater is Monte. Zijn geschatte geboortedatum is 1 september 2018. Hij  is als afstandsdier terug gekomen naar Hokazo. Voor de reden kan je contact opnemen met onze collega’s op het asiel.

Monte is een lieve knuffelkater. Hij is wel wat bescheiden, dus hij zal je voorzichtig benaderen en als hij voelt dat het goed zit komt hij lekker knuffelen.

Het is een gevoelige kat en je moet hem wel kunnen lezen, want als het hem teveel wordt dan kan hij wel eens happen. Wij aaien hem daarom ook steeds kort om overprikkeling te voorkomen en laten het initiatief aan hem om te komen knuffelen.

Hij weet ook niet zo goed wat hij moet met onverwachte bewegingen, daarom is een druk huishouden/persoon niet de juiste plek voor hem en wordt hij dus niet bij kinderen geplaatst.

Monte kan bij andere katten als hij er een klik mee heeft. Maar hij kan ook prima alleen geplaatst worden. Een goed afgezette tuin of een kattenren zou heel fijn zijn.

Heb jij voor Monte een veilig en rustig huis te bieden? Maak dan vooral een afspraak met deze lieverd via [email protected].

Geboortedatum 01/09/2018
Leeftijd 5 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij interesse in het lieve snoetje van Monte? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.