Taylor

Hai, mijn naam is Taylor.
Ik ben een knappe kater, heb de looks van een beertje met een geschatte geboortedatum van 6 september 2019. Ik ben als zwerver bij Hokazo gekomen, waar ze vermoeden dat één van mijn oortjes ooit gewond is geweest, maar goed mee te leven is.

In een ruimte moeten verblijven met soortgenoten is wel wennen, poeh hè. Dan ben ik bescheiden, onzeker en blijf op de achtergrond, ik wil geen trammelant...snap je. Maar o wee als er een tweevoeter binnenkomt, die vind ik leuk, die geven lekkere hapjes mmmm. Hun naam is mens, praten geen miauws maar da's niet erg.
Als zij mij kat laten zijn, geen verwachting hebben, en ik zelf het tempo mag kiezen, dan kom ik uit m’n schulpje. Dan wil ik graag knuffelen, kopjes geven en spelen. Als beloning geef ik liefdesbeetjes, tof hé?
Vanwege de andere katten hou ik me soms nog in, maar bij rustige aanmoediging durf ik soms wel. Bekijk ook mijn filmpje hier.

Van snelle bewegingen en onverwachtse geluiden kan ik nog schrikken. Daarom is een plekje om eventjes te schuilen als het te spannend wordt een must voor mij. Helaas kunnen die mensen niet de hele dag in mijn buurt zijn,.. balen!

Een forever home waar er voor mij liefde, tijd en aandacht is, zou geweldig zijn. Een thuis zonder soortgenoten, honden en kleine kinderen, want dat is te druk voor mij.

Ben jij mijn nieuwe baasje(s) met een liefdevol huisje die dat graag met mij wil delen, dan ben ik blij met miauw (jou ;) ).
Prrrrr, Taylor.

Geboortedatum 06/09/2019
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Rood-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja