Abu

Deze knappe, maar bange man is Abu, hij is als afstandsdier bij Hokazo gekomen. Zijn geboortedatum Abu is 1 september 2017. Abu is een echte angsthaas, hij houdt ons met zijn grote kijkers goed in de gaten.

Abu vindt mensen nog erg spannend. Mocht je dus voor Abu kiezen is het erg belangrijk dat je veel geduld hebt en zin hebt in een uitdaging. We verwachten wel dat hij met veel tijd, rust en lekker eten een sociale kat kan worden.

Naar wat wij kunnen zien, zoekt hij in zijn verblijf niet echt andere katten op maar hij vindt het prima dat ze er zijn. Maar hij zal het niet erg vinden om alleen met jou in een huisje te wonen.

We verwachten dat Abu na zijn gewennings- en socialisatieperiode graag weer naar buiten zal gaan om een frisse neus te halen. Dit kan voor Abu door vrij naar buiten te gaan maar een afgesloten balkon of tuin is voor hem ook voldoende en geeft extra veiligheid.

Geboortedatum 01/09/2017
Leeftijd 5 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Rood-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Denk jij dat je deze knapzak een prachtig leven kunt bieden? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!