Adje

Hoi, ik ben Adje! Mijn kleur is zwart-wit met een roodachtige gloed in het zwarte gedeelte. Mijn geschatte geboortedatum is 23 april 2022. Ik ben buiten gevonden en bij controle bleek ik niet gechipt. Zodoende ben ik bij Hokazo terecht gekomen. Aangezien ik niet mensenschuw ben, zijn er vermoedens dat ik gedumpt ben. Vanuit Hokazo ben ik in een pleeggezin opgenomen nadat ik teruggekomen ben na een plaatsing. Ik ben namelijk een echte rakker. Waar jij bent ben ik ook. En waar een deur of kast opengaat, ben ik erdoor of erin. Zodoende is er de mogelijkheid dat ik ontsnap of dat er iets sneuvelt. Ik hoop dan ook dat je geen dure spullen in huis hebt staan. Ik ben gewoon een snelle deugniet die het ontzettend fijn vindt om bij je te zijn. Of in je vaatwasser!


Ik ben een ontzettend lief beestje en je kunt me goed oppakken, kroelen en knuffelen. Totdat ik weer iets zie wat mijn interesse gewekt heeft. Ik ben nieuwsgierig en vind het dan ook erg leuk om spelletjes te doen. Dus je kunt gerust gaan stofzuigen want dan probeer ik hem te pakken. Ik deins dan ook niet gauw terug voor iets. Vreemde mensen zijn voor mij geen probleem. Ik zal me niet verstoppen. Als ze opstaan zal ik zelfs op hun plek gaan zitten. Ik ben dus ook een beetje brutaal. Weet waar je aan begint met mij!


Ik kan met andere katten overweg. Ik vind het leuk om met ze te spelen. Maar niet alle katten kunnen met mij overweg. Ik ben namelijk druk aanwezig en ben haantje de voorste. Als je een maatje voor me hebt is het dus belangrijk dat je daar over nadenkt. Ik kan namelijk irritant zijn en mijn maatje niet met rust laten als hij daarom vraagt. Dan moet hij mij echt een tik geven want anders snap ik het niet hoor.


Aangezien ik een tomeloze energie heb kan ik niet in een flat geplaatst worden. Daar kan ik onvoldoende rennen. Op termijn is het goed als ik buiten mijn energie kwijt kan. Tot die tijd is het fijn als je met mij speelt en zorgt voor voldoende speeltjes. Ook voor van dat intelligentiespeelgoed. Zo kan ik mij daarmee bezighouden en moe maken. Daarna kan ik dan bij je op de bank uitrusten. In mijn pleeggezin zijn kinderen aanwezig. Dat vind ik gezellig en zodoende kunnen zij mij ook goed aaien en met mij spelen.


Ik ben gechipt en gesteriliseerd en klaar om naar een gouden mandje te gaan. Kun jij tegen een stootje en durf je het avontuur met mij aan? Dan nodig ik je van harte uit om te reageren en wie weet kun je kennis komen maken met mij. Neem je een transportmandje mee zodat je me, bij een wederzijdse klik, meteen mee kunt nemen? Hopelijk tot snel!


Heb je interesse in onze vrolijke en aanwezige Adje, vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 23/04/2022
Leeftijd 9 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja