Adso

Adso is een katertje van 10 weken oud en zijn geboortedatum is geschat op 26 april 2024. Hij is samen met zijn drie zusjes (Nim, Roo en Pip) gevonden door een mevrouw die ze naar Hokazo heeft gebracht. Adso wil graag samen verhuizen met zusje Roo.
Als enige jongetje van het nest moet hij natuurlijk wel vooraan staan als er iets gebeurt. Alles is interessant en moet ontdekt worden, maar chillen bij het personeel is ook wel fijn. Sta je naast de krabpaal dan is Adso binnen twee tellen tegen je aangesprongen en moet hij vastgehouden worden. Zet je hem neer op de grond vindt hij wel een andere manier om omhoog te komen. Ook hij kan net zoals zijn zusjes heerlijk knuffelen en spinnen.

Adso heeft op 1 juli zijn eerste inenting gehad en mag daarom 9 juli naar zijn toekomstige forever home. Voor de tweede enting en neutralisatie krijgt de adoptant een tegoedbon mee. Daarnaast is hij ontwormt, gechipt en heeft hij een paspoort.

Heb je interesse in Adso en Roo, vul dan onderstaand contactformulier in.

Geboortedatum 26/04/2024
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart/wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Zie jij het helemaal zitten om deze knappe koppen te leren dat mensen helemaal niet zo eng zijn? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!