Aka

Deze zwarte poes met een klein plukje wit is Aka, haar geschatte geboortedatum is 8 augustus 2020. Aka is als zwerfdier bij Hokazo gekomen. Helaas was ze niet gechipt en heeft zich niemand voor haar gemeld.

Aka is een angsthaasje, maar deze dappere meid zet al hele kleine stapjes om een ontspannen poes te worden. Waar mevrouw eerst onder de aanrechtkast lag, zien we haar nu steeds meer in het zicht liggen. Aka heeft nooit geblazen naar ons, ze wist gewoon niet zo goed wat ze met die tweevoeters aan moest. We geven Aka de tijd en ruimte om dit te ontdekken. Aka geniet van haar bakje natvoer en ze is een echt kattenkatje.

Voor Aka zou het fijn zijn als ze met een kat uit haar verblijf mag verhuizen of dat er al een katsociale kat aanwezig is, want daar kan ze zich aan optrekken en van leren.

Kleine kinderen zijn voor Aka te onvoorspelbaar en spannend en geven dus teveel stress. Grote kinderen die weten hoe ze met een kat om moeten gaan en vooral wanneer ze die met rust moeten laten, kan wel.

Geboortedatum 08/08/2020
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Ben jij net zo verliefd op Aka als wij? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.