Angela

Deze mooie zwart witte verschijning heet Angela, Angie voor intimi. Zij heeft een prachtige symmetrisch koppie en een lang slank lichaam, waarvan de staart eindeloos doorloopt. Haar geschatte geboortedatum is 5 mei 2021.

Angela is een aandoenlijk meisje. Ze heeft nog niet zo veel ervaring met mensen en is daarom wat verlegen. Achter die verlegenheid zit echter een heel nieuwsgierig katje. Na een korte wenperiode waarin je haar niet ziet, komt zij uit haar schulp. Dan zit ze het liefst overal met die prachtige roze neus bovenop. Alles wil ze direct uitgebreid bekijken. Die open houding helpt ontzettend in het socialisatieproces.

Angela is nog wat onwennig met mensen. Als je op haar afstapt dan blaast ze voorzichtig, het zit namelijk helemaal niet in haar aard om te blazen, maar dat is de enige manier die ze nu nog kent. Als je dan op je hurken gaat zitten en tegen haar praat, dan praat ze terug. Alsof ze probeert te zeggen dat ze het wel heel spannend vond en eigenlijk niet wilde blazen, maar dat je toch door bleef lopen. Als je je hand dan uitsteekt of je telefoon op de grond legt dan komt ze er enthousiast naartoe om eraan te ruiken. Ook is deze knappe dame goed te paaien met lekkers en likt ze liquidstick van je vinger.

Angela is ontzettend katsociaal en vindt iedere kat leuk. Zij heeft een echt maatje gevonden in Ram. Ze wassen elkaar, stoeien en spelen graag tikkertje. En als de een wil spelen en de ander is in een andere kamer maken ze hele schattige prrt geluidjes naar elkaar.

Dit duo is, ondanks dat ze nog een weg te gaan hebben in hun socialisatieproces, echt ontzettend leuk om in huis te hebben. Het zijn twee vrolijke diertjes die echt leven in de brouwerij brengen.
Heb jij het geduld om deze twee lieverds te laten zien dat het heerlijk is om met mensen te knuffelen? Ga dan snel naar www.hokazo.nl/kat/angela en vul het formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op!

Geboortedatum 05/05/2021
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja