Angeline

Dit is Angeline met haar grappige snorretje. Angeline is een ontzettend lief poesje die een knuffeltje zeker kan waarderen. Ze vindt het echt heerlijk om langs je benen te strijken en lekker geaaid te worden. Daarbij spint ze dan volop.

In het begin moet ze even aan je wennen. Ze zal zich dan verstoppen en durft niet zo goed uit haar verstopplekje te komen. Maar na wat aanmoediging ontdooit ze snel. Als ze je dan eenmaal kent komt ze direct naar je toe en word je uitgebreid begroet.

Ze heeft buiten best wat mee moeten maken. Gevonden met 2 kittens die ze moest verzorgen en 2 grote abcessen die erg pijnlijk waren. Eenmaal door ons gevonden en veilig ondergebracht in een pleeggezin kon ze de zorg krijgen die ze nodig had en is ze gelukkig weer helemaal hersteld.

Omdat ze wat onzeker van aard is en soms snel kan schrikken van nieuwe dingen lijkt het ons niet verstandig om haar als katje te plaatsen wat vrij naar buiten mag. Angeline heeft een voorspelbare omgeving nodig. Een catproof afgezette tuin of balkon zou ze zeker kunnen waarderen.

Angeline heeft een geschatte geboortedatum van 4-3-2020. Ze is geent en gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd. Ze mag vanaf 14-9 verhuizen naar een nieuw baasje.

Ben jij degene die deze lieve dame een fijn thuis wil geven?

Geboortedatum 04/03/2020
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Als deze snoet je hart gestolen heeft, wees er dan snel bij door het formulier in de vullen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.