Anna

Anna is een angsthaasje en zit het grootste deel van de tijd nog verstopt in een kattenhuisje in haar verblijf. Lekker veilig. En dat laten we voorlopig ook even zo. Alle rust, alle tijd. Heel veel kunnen we op dit moment dus helaas nog niet over haar vertellen. Toch willen we Anna wel al graag aan jullie laten zien. Dit ‘onzichtbare’ exemplaartje alvast een beetje meer zichtbaar maken.

Anna is een zwart met witte poes, haar geschatte geboortedatum is 21 april 2019. Anna is als zwerfdier bij Hokazo binnen gekomen.

Ze is nog echt bang van ons mensen en zoekt ook geen contact met ons. Als je Anna in huis neemt moet je er rekening mee houden dat ze veel tijd nodig heeft om te wennen. En veel schuilplekjes moet hebben, maar een angsthaasje kan in een vertrouwde stabiele omgeving ook snel omgaan. Want het is toch een kwestie van vertrouwen opbouwen naar Anna toe. Als ze niks moet en je geen ultimatum stelt kan ze je zomaar verrassen. Angsthaasjes vinden het ook fijn dat ze met of bij een ander katje geplaatst te worden. Zodat ze elkaar kunnen steunen.

Maar het gevoel dat je krijgt bij iedere stapje dat ze maken is het zo waard om met ze aan de slag te gaan.

Geboortedatum 21/04/2019
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Zie jij het helemaal zitten om deze knappe kop te leren dat mensen helemaal niet zo eng zijn? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!