Annabel

Annabel is een hele lieve, bescheiden poes van ongeveer 2 jaar oud, haar geschatte geboortedatum is 29 september 2020. Je herkent haar direct aan haar mooie felgroen-blauwe ogen. Ze is als vondeling bij het asiel binnengebracht. In het asiel heeft ze laten dat zien dat ze een enorm lieve kat is. Als ze je ziet begint ze meteen luidkeels te knorren, en geniet ze ook zichtbaar van een kroelpartij.

Met kinderen verwachten wij geen problemen. Aangezien Annabel buiten heeft rondgestruind verwachten we dat ze, eenmaal goed gewend, ook wel een frisse neus wil halen. We zoeken voor haar dus een huisje waar ze op den duur de mogelijkheid heeft om naar buiten te kunnen gaan of een balkon heeft.Met een zachtaardige kat zal Annabel wel overweg kunnen en zal daar geen problemen mee hebben.

Annabel zit momenteel in een pleeggezin. De eerste paar dagen vond ze dit spannend maar inmiddels begint ze zich steeds meer thuis te voelen en spelen. Ze bestudeert alles erg grondig. Nadat ze weet wat ze kan verwachten, ontdooit ze en is het een erg lieve poes. Ze vindt het (nog) niet fijn om opgetild te worden, maar vindt aandacht wel heerlijk.


Annabel mag, bij een wederzijdse klik, direct geplaatst worden.

Geboortedatum 29/09/2020
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Lapje/Schildpad
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in de tuin Ja