Armin

Dit is Armin, een kleine zwarte kater, zijn geschatte geboortedatum is 5 april 2018. Armin is als zwerfdier bij Hokazo gekomen. Helaas heeft zich niemand zich voor hem gemeld.

Armin is een angsthaas, maar voor eten durft Armin veel dichter bij ons mensen in de buurt te komen. Eten is daarom ook het beste middel om Armin ‘om’ te krijgen. Net als bij veel mannen gaat ook bij Armin de liefde door de maag.

Hij is best nieuwsgierig, maar wel op een veilige afstand. Maar met veel geduld en liefde komt Armin er wel en gaat hij overstag. Armin likt ondertussen al vloeibaar snoep van de vingers en als hij aan het eten is kan je hem ook aaien. Maar zodra hij klaar is dan schrikt hij er nog van, het begin is gemaakt.

Omdat Armin een echt kattenkatje is, wilden we hem plaatsen met een ander katje, alleen wisten we nog niet met wie. Armin heeft vast gedacht ‘als jullie niet kunnen besluiten met wie dan zal ik wel aangeven wie het wordt’. Dat Armin smaak heeft dat weten we zeker, zijn oog is gevallen op de mooie Fee. Fee is nog wel erg bang, maar heel close met Armin.

Wil jij met Armin en Fee dit proces aangaan? Heb je het geduld om hen op hun eigen tempo zich te laten ontwikkelen tot echte huiskatten? Maak dan een afspraak met Armin en Fee.

 

Geboortedatum 05/04/2018
Leeftijd 4 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Zie jij het helemaal zitten om Armin en Fee te leren dat mensen helemaal niet zo eng zin? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.