Armin

Ik ben Armin en samen met mijn moeder, 1 zusje en 2 broertjes op 16 juni gevonden. 18 juni zijn we naar ons pleeggezin verhuisd. Hier wonen 3 hondjes, die hard kunnen blaffen joh en nog 4 rode katers. Mijn geschatte geboortedatum is 16 mei 2023.
Ik ben veruit de stoerste van ons 2 en sta altijd overal vooraan om te kijken wat er gebeurt of om het personeel hier gedag te zeggen. Aran is een beetje een watje, maar met mijn hulp wordt ook hij een stoere kater. Samen zijn we sterk en durven we alles. Ik vind even knuffelen fijn, maar niet te lang hoor, want ik heb het druk met van alles en nog wat. Buikje kriebelen vind ik ook fijn en daar kan ik echt van genieten.
Aran en ik zitten graag samen op de vensterbank naar buiten te kijken. Dus met ons in huis ben je meteen verzekerd van 24/7 buurtwacht. Wij zijn zindelijk en doen onze behoeften op een open kattenbak, maar ook op een dichte kattenbak. Rond 30 juli mag ik samen met Aran naar mijn toekomstige personeel verhuizen.
Heb je interesse in Armin (en Aran), vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 16/05/2023
Leeftijd 4 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Rood
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Vind jij Armin en Aran net zo aandoenlijk als wij? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.