Ayla

Ik ben Ayla en ben samen met mijn 4 prachtige kittens, rode katertjes Aran en Armin, Zwart-wit poesje Azra en wit-zwart katertje Amir (zie map kittens) op 16 juni gevonden. 18 juni zijn we met zijn allen verhuisd naar dit pleeggezin. Hier wonen ook 3 zwarte hondjes en 4 nog jonge rode katers (oudste is 5 jaar en de jongste 11 maanden). Mijn geschatte geboortedatum is 25 december 2021. Ik ben dus nog een jonge meid.
Ik ben een ontzettend lieve poes, die zich door iedereen laat aaien. Voor mijn kittens ben ik geweldige lieve zorgzame mama en ik hou ze nog steeds goed in de gaten. Dat is een pittige missie en zeker nu ze zelfstandig zijn. Ik was sterk ondervoed toen ik gevonden werd, maar ben al wat aangekomen, maar nog steeds erg mager. Maar met extra lekkere vleesjes en snoepjes komt dat wel goed.
Nou zijn er wel 2 dingen die belangrijk zijn om te weten:
1. Ik heb metaal allergie en kan dus niet uit metalen bakjes eten of drinken. Van metaal krijg ik ontstekingen en uitslag op mijn neus, lippen, kin, tong, tandvlees en de slijmvliezen in mijn mond
2. Ik ben kennelijk familie van Houdini. Ik kan, als ik in paniek raak van bijv. vreemde geluiden, ontsnappen uit de standaard kunststof transportbox met metalen deurtje. Dat heb ik hier bewezen door de eerste dag hier te ontsnappen, terwijl ik uit de auto getild werd en ja de transportbox zat goed dicht. Er is meteen een vangkooi geplaatst, waar ik 10 uur later in zat en weer herenigd kon worden met mijn kittens. Ik mag dus alleen vervoerd worden in een solide metalen draadkooi. Het pleeggezin kan ik je hier verder informeren.
Ik ben nu nog niet gecastreerd (zo heet dat ook bij poezen), maar zodra mijn kittens een gouden mandje hebben, wordt er een afspraak voor de castratie gepland. Na de castratie moet ik hier herstellen en daarna mag ik verhuizen naar mijn toekomstige personeel. Wanneer ik precies geplaatst mag worden, is dus nog niet bekend. Maar bij interesse zal het pleeggezin je hierover op de hoogte houden. Wil jij onze lieve Ayla een fijn en veilig thuis bieden, vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 25/12/2021
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Lapje
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Gun jij deze leukerd een gouden mandje bij jou thuis? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.