Baas

Baas is een bescheiden en lieve kater. Zijn geboortedatum is 1 juli 2016. Baas is als afstandsdier binnengekomen en hij moest erg wennen aan zijn verblijf bij Hokazo. Hij mist de aanwezigheid van een baasje. Helaas kunnen ze door omstandigheden niet meer samen zijn.


Baas kon gelukkig na een aantal weken terecht bij een pleeggezin en we merken dat hij hier veel beter tot zijn recht komt. Hij is in het begin wat terughoudend, maar als hij je eenmaal kent dan begint hij met zijn pootjes te kneden en komt hij kopjes geven, hij geniet dan met volle teugen van zijn knuffelsessie.


Baas heeft altijd in een appartement gewoond en dat is bij zijn pleeggezin ook te merken. Hij vindt trappen erg eng en durft er ook niet op te klimmen. Andere katten of huisdieren tolereert hij wel, maar hij maakt geen contact met ze. Hoewel Baas het prima naar zijn zin heeft bij zijn pleeggezin, verdient hij een thuis waar hij de rest van zijn leven mag genieten van een warm mandje en vele knuffelsessies.


Voor Baas zoeken we een baasje die veel thuis is en die bij voorkeur in een gelijkvloerse woning of appartement woont. We denken dat hij als enige kat in huis het meest gelukkig wordt. Kleine kinderen en honden zijn voor hem te onvoorspelbaar.


Baas is gechipt, gevaccineerd en gecastreerd en mag per direct verhuizen. Wil jij deze lieve kerel een leven vol onvoorwaardelijke liefde geven?

Geboortedatum 01/07/2016
Leeftijd 6 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Nee
Denk jij de perfecte match te zijn voor deze knappe kop? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.