Bagheera

Bagheera is zwervend gevonden en haar geschatte geboortedatum is 1 juli 2021. Ze is naar Dierenopvangcentrum Hokazo gebracht en daar zat ze achter in een hokje met grote ogen te kijken naar alles wat er gebeurde.

Bagheera haar vacht zag er onverzorgd uit en ze had een wond op haar rug. Na een paar dagen in het Dierenopvangcentrum is ze verhuisd naar een pleeggezin waar ze rustig kon bijkomen van alles en waar de wond verder kon worden behandeld. Hier ging het iedere dag een stukje beter en inmiddels is de wond volledig genezen en haar vacht glanst weer mooi.

Bagheera is uitgegroeid tot een gezellige huiskat. Ze heeft in haar pleeggezin de koosnaam Baggy gekregen en daar luistert ze ook naar. Ze laat zich graag aaien en loopt haar pleegouder regelmatig voor de voeten. Ze ligt languit op de bank of ze zit voor het raam naar de vogeltjes te kijken. Ze kan soms nog wel schrikken van onverwachte bewegingen en geluiden. En nieuwe mensen vindt ze ook nog best spannend.

Voor Baggy wordt het tijd om op zoek te gaan naar haar gouden mandje. We zoeken voor haar een thuis zonder kleine kinderen en waar ze voldoende aandacht krijgt. Ze vindt andere katten erg leuk, we weten niet hoe ze op honden zal reageren.

Bagheera is gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd. Ze mag per direct verhuizen.

Geboortedatum 01/07/2021
Leeftijd 11 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Schildpad
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet