Bambou

filmpjes:
https://youtu.be/Wgq33UfVVOs
https://youtube.com/shorts/-DScwwKe8HQ?
https://youtu.be/ayIlg6cbFSw

Mijn naam is Bambou en mijn geschatte geboortedatum is 15 april 2024. Ik ben samen met Panda gevonden langs een drukke weg in Volkel. Voorbijgangers hebben ons uit de struiken bevrijd en naar Hokazo gebracht. Toevallig was er een vrijwilliger aanwezig en we mochten direct mee naar haar huis als pleegkatjes. Ik had een heel vies oog wat gezalfd moest worden. Inspectie bij de dierenarts leerde dat mijn oogje veel te klein is. Wat hiervan de reden is, weet men niet. Het kan aangeboren zijn maar misschien heb ik een trauma opgelopen. Met dit oogje zie ik niets en het zal t.z.t. verwijderd moeten worden om infecties te voorkomen. Gelukkig heb ik er geen last van en kan ik alles gewoon meedoen. Ik weet niet beter dan dat ik met een oogje zie. Panda is als een grote broer voor mij; hij let goed op mij en beschermt mij. Ook kunnen we flink ravotten en vergeet hij soms dat ik nog wat kleiner ben dan hij. Ik heb namelijk nogal een tenger postuur.

Toen we eenmaal uit de bench mochten ging er een wereld voor mij open. Spelen heb ik geleerd van Panda en mijn pleegmama. De achtbaan en het klimmen in de krabpaal vind ik het leukste. Geaaid worden vinden soms nog een beetje eng maar als je mij rustig benadert is het geen probleem. Ik kan ook heerlijk liggen sabbelen op de zachte trui van mijn pleegmama.

Ik ben in de afgelopen weken ontvlooid, ontwormd en bij de dierenarts geweest voor mijn chip en eerste enting. Ik ben volledig gezond bevonden maar heb alleen de handicap van mijn oogje. Ik hoop dat je daar doorheen kan zien en mijn lieve en vrolijke karakter ziet. Ik ben, net als Panda, heel erg nieuwsgierig en sta ook meteen vooraan.

Ik hoop dat iemand na het lezen van onze verhaaltjes helemaal verliefd op ons is geraakt en ons dat fijne gouden mandje kan bieden wat we zo graag willen hebben.
Bij adoptie krijg je een tegoedbon mee voor mijn tweede enting en sterilisatie. Ook zullen de kosten van het verwijderen van het oogje (mits bij de sterilisatie uitgevoerd door één van onze aangesloten dierenartsen) worden vergoed door Hokazo. Als er een wederzijdse klik is mogen wij vanaf 25 juni verhuizen.

Heb je interesse in ons, vul dan onderstaand formulier in en mijn pleegmama zal z.s.m. contact met je opnemen. Liefs, Bambou

Geboortedatum 15/04/2024
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Ben jij net zo verliefd op Bambou en Panda als wij? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.