Bea

Bea is een lieve nog wat verlegen meid. Ze is als zwerver bij ons binnengekomen en niet meer opgehaald door haar eigenaar. Bea heeft een geschatte leeftijd van bijna 3 jaar oud (1-5-2019).

Toen Bea net bij ons binnenkwam was ze enorm bang. Ondertussen kan ze geaaid worden en geniet ze hier ook van. Bea lijkt dus nog heel bang maar heeft al zeker grote stappen gemaakt.Doordat Bea nog een beetje bang is plaatsen we haar niet bij honden en kleine kinderen. Bea heeft hier in de ruimte een vriendje gevonden in Lenny, ze zijn heel de dag samen te vinden en liggen het liefst heel de dag tegen elkaar aan. Om deze reden hebben we er ook voor gekozen om Bea en Lenny samen te plaatsen.


Bea hoeft niet vrij naar buiten te kunnen, wat ze waarschijnlijk wel fijn zal vinden is een afgesloten tuin of balkon waar ze een frisse neus kan halen, maar ook dit is geen must.

Bea is dus een leuk katje met een nog een beetje verlegen karakter, maar we verwachten dat als ze in een huis geplaatst wordt zonder al te veel prikkels ze uitbloeit tot een leuke sociale meid.

Bekijk hier het filmpje van Bea.

Geboortedatum 01/05/2019
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur lapje
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Zie jij het helemaal zitten om Bea en Lenny te leren dat mensen helemaal niet zo eng zin? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.