Beertje

Prachtig poesje Beertje is een heel zacht en zachtaardig poesje. Haar geschatte geboortedatum is 10 mei 2022. Toen ze bij ons kwam, samen met haar zusje Sjefke, was ze nog erg bang.


Beertje kwam als dapperste van het stel al vrij snel uit het mandje om rond te kijken in de kamer. Langzaam durfde ze steeds meer richting haar pleegbaasjes te komen. Inmiddels speelt ze volop met de andere kittens en kan ze ook enorm genieten als ze geaaid wordt. Je moet haar dan wel rustig benaderen maar dan krijg je er een hoop voor terug; ze draait zich op haar rug om zich heerlijk, en onder luid gespin, op haar buikje te laten kriebelen. Ook een genot voor haar baasje want ze heeft een super zacht vachtje.


Andere momenten kan Beertje ook nog schrikachtig zijn, maar dat gaat steeds beter. Beertje en Sjefke hebben een thuis nodig waar ze de tijd krijgen om rustig nog meer te wennen aan mensen. Ze zijn allebei nieuwsgierig genoeg om de angsten te overwinnen en genieten bovendien ook van het contact met mensen. Ongetwijfeld twee katjes waar je een heel fijne band mee kunt opbouwen! Met kinderen zal het ook wel kunnen omdat de poesjes nog nooit hebben gekrabd of gebeten, maar het is wel belangrijk dat die kinderen de eerste periode in staat zijn om ze rustig te benaderen.


Beertje is een geënt poesje en mag vanaf 22 juli verhuizen, als stelletje met Sjefke. Bij adoptie wordt een tegoedbon voor tweede enting en castratie bij een dierenarts van Hokazo meegegeven.

Geboortedatum 10/05/2022
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur schilpad
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja