Bep

Bep is een wit met cypers poesje, haar geschatte geboortedatum is 19 maart 2020. Bep is als zwerfdier bij Hokazo gekomen.

Bep moet nog echt wennen aan haar nieuwe situatie. Wat wij best begrijpen: het is niet niks om zo in een keer uit je vertrouwde omgeving weg te zijn. En dan iedere dag vreemde mensen om je heen te zien. Dan kruip je even in je schulp terug tot je deze nieuwe situatie helemaal begrijpt.

Bep, we geven je de tijd om te ontdooien en hopelijk krijg je snel een eigen huisje. Waar ze je ook weer even de tijd geven om te wennen.

Bep zit, vooral als wij er zijn, verstopt in een schuilkubus van waaruit ze nieuwsgierig naar ons ligt te kijken. Ieder contact is er eentje en uiteindelijk komt het helemaal goed. Bep komt op ons over als een zachtaardig maar onzeker poesje en met wat meer aandacht verwachten we dat je best snel haar vertrouwen kan winnen.

Voor Bep zoeken we een rustig huisje, waar ze alle tijd krijgt om tot rust te komen en zich te ontwikkelen tot een relaxte poes. Bep kan niet bij honden en kleine kinderen omdat dit haar teveel stress geeft.

Geboortedatum 19/03/2020
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Ben jij net zo verliefd op Bep als wij? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.