Bin

Bin is een kleine dame, die de kat graag uit de boom kijkt. Ze bekijkt graag de dingetjes van een afstand voordat ze beslist of ze wel of niet dichterbij wil komen. Haar geschatte geboortedatum is 24 juni 2022.

Bin is samen met haar vriendinnetje Mauri op zoek naar een thuis. Beide zijn nog wat schuw. Bin houdt graag wat afstand, want mensen… tja dat weet ze nog niet helemaal wat ze daarvan vindt. Naar andere katten, weet ze heel goed wat ze wil en doet ze niet onder voor grotere exemplaren. Bin houdt van spelen, zelfstandig, met andere katten of met een mens, maar dan wel met een hengeltje. Op deze manier blijft er altijd een veilige afstand. Bin houdt (nog) niet van oppakken of aaien. Dat gaat ze nog uit de weg.Bin is begin augustus gevonden. Ze is nu samen met Mauri op zoek naar een veilig thuis. Dat thuis moet rustig zijn, zodat ze rustig kunnen wennen en heerlijk vertroeteld kunnen worden. Bin zou het heel fijn vinden als ze op haar afstandje mag blijven, en op haar tempo mag wennen aan de nieuwe mensen, handen en knuffels.

Bin is volledig geënt en gechipt. Bij adoptie wordt een tegoedbon voor castratie bij een dierenarts van Hokazo meegegeven. Ze mag per direct verhuizen bij een wederzijdse klik.

Geboortedatum 24/06/2022
Leeftijd 5 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Wil jij voor Bin en Mauri zorgen? Vul dan het vragenformulier in, dan nemen we spoedig contact met je op!