Blub

Deze lieve, schattige poes is Blub. Zij heeft een geschatte geboortedatum van 24 juni 2022. In dat korte leventje heeft ze al het één en ander meegemaakt. Ze werd als klein poesje gevonden en was heel erg ziek. Helaas kon er niks meer aan haar rechteroog gedaan worden en is besloten om deze te verwijderen. Blub gaat nu door het leven met een permanente knipoog op haar snoet.

Blub is een ontzettend gezellig en vrolijk kitten. Vol enthousiasme klimt en klautert ze en rent ze hard door de kamer. Daarbij wil ze graag spelen met de andere kittens en haar favoriete speelmaatje Bubble. Ze maakt ontzettend mooie pirouettes om hem te overtuigen te spelen en Bubble laat zich dan ook goed overtuigen. Als ze klaar zijn met spelen dan komt ze vaak mensen van het pleeggezin opzoeken. Ze vindt het machtig mooi om te kijken hoe mailtjes getypt worden.

Blub is een heus knuffeldier, ze vindt het heerlijk om geaaid te worden en komt ook regelmatig op schoot. Ze vindt het fijn om geaaid te worden, maar als ze een touwtje aan een trui ziet bewegen, dan is ze afgeleid en wil ze die snel vangen.


Omdat Blub een oogje mist, kan zij moeilijker diepte zien. Daarom wordt ze enkel geplaatst als binnenkat, bijvoorbeeld in een appartement. Of als je een afgesloten tuin of een kattenren hebt.


Omdat het dikke mik is met Bubble, verhuizen deze twee lieverds samen. Dan is het dikke pret bij jou in huis!


Blub heeft beide entingen gehad en voor haar castratie krijg je een tegoedbon mee. Die kun je inleveren bij één van onze aangesloten dierenartsen. Blub is al te reserveren en zij mag vanaf 19 november verhuizen!


Heb jij interesse in deze leuke dame, met haar leuk vriendje? Vul dan onderstaand formulier in

Geboortedatum 24/06/2022
Leeftijd 5 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Vind jij Blub en Bubble net zo aandoenlijk als wij? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.