Blue

Hallo, ik ben Blue! Ik ben een lieve kater geboren rond 23 mei 2022. Ik ben met mijn broertje en zusjes op 20 juni bij mijn pleegouders gebracht nadat mijn moeder verdwenen was.

Hier zijn wij met het flesje grootgebracht totdat we zelf konden eten en doen onze behoefte ook al netjes op de bak.

Nu is het voor mij tijd dat ik naar een ander en definitief gezin ga waar ze me heerlijk kunnen vertroetelen. Eerst een beetje aarzelend maar nu vind ik het fijn om gekroeld te worden. Eigenlijk mag ik wel zeggen dat ik de knapste ben van mijn familie!

Ik vind het heel leuk om met een balletje, hengeltje of een dekentje te spelen maar ben wel heel rustig van aard. Ik kan mezelf uitstekend vermaken maar een speelkameraadje zou wel heel leuk zijn, bijv. Bobbi, Babs of Basje.

Inmiddels heb ik mijn 1e enting gehad en ben ik gechipt. Hierbij krijgen jullie nog een tegoedbon voor de 2e enting en mijn castratie bij de aangesloten dierenartsen van HOKAZO. Ik mag vanaf 29 juli naar mijn nieuwe baasje(s) verhuizen, spannend hoor. Ik hoop dat er voor mij ergens een plaatsje is waar ik een gelukkig poezen leven krijg, wat zou dat heerlijk zijn!

 

Geboortedatum 23/05/2022
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja