Boris

Deze rood-witte kater is Boris, Boris is gevonden en niet meer opgehaald. Hij heeft een geschatte geboortedatum van 15 maart 2021 en is dus nog erg jong!

Boris is een echte angsthaas. Hij vindt mensen nog erg spannend, maar een snoepje gaat er altijd in ook bij Boris. Mocht je dus voor Boris kiezen is het erg belangrijk dat je veel geduld hebt en zin hebt in een uitdaging.
We verwachten wel dat Boris met veel tijd, rust en lekker eten een sociale kat kan worden.

Naar andere katten is Boris sociaal, het zou dan ook goed zijn voor zijn socialisatietraject om geplaatst te worden bij een andere kat- en mens-sociale kat die hem kan laten zien dat mensen helemaal niet zo eng zijn.
Hij houdt ons goed in de gaten vanaf zijn favoriete plekje op de krabpaal.

Doordat Boris nog een echte angsthaas is plaatsen we hem niet bij honden en kinderen, dit zal hem te veel stress opleveren.

We verwachten dat Boris na zijn gewennings- en socialisatieperiode graag weer naar buiten zal gaan om een frisse neus te halen. Dit kan voor Boris door vrij naar buiten te gaan maar een afgesloten balkon of tuin is voor hem ook voldoende.

Geboortedatum 15/03/2021
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Rood-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in de tuin Ja
Denk jij dit lekkere dier te kunnen bieden wat 'ie nodig heeft? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.