Box

Box is een hele bange jongen met een geschatte geboortedatum van 15-11-2016. Box is bij ons binnengekomen als zwerfdier en niet meer opgehaald. Hij is nu gecastreerd, geënt en gechipt en is nu op zoek naar een huisje!

Box is een echte angsthaas, hij zal zich dan ook niet laten zien als je komt kijken. Box ligt als er mensen aanwezig zijn op het asiel onder de kast en komt er ’s avonds pas onder uit.
Als je hem opzoekt zal hij naar je blazen, je kan hem dus ook nog lang niet aaien. Hij heeft nog een hele lange weg te gaan. We verwachten en hopen natuurlijk wel dat Box op den duur na een lange socialisatieperiode een sociale kat zal worden.

Doordat Box nog enorm bang is plaatsen we hem niet bij honden of kinderen. Dit zal te druk en stressvol zijn voor hem wat ten kosten gaat van zijn socialisatieproces. Met andere katten kan Box goed overweg, hij zoekt ze niet perse op. Hij zou dan ook als enige kat geplaatst kunnen worden maar ook eventueel bij een andere kat.

We verwachten dat Box op ten duur, na een gewenning- en socialisatieperiode wel weer naar buiten zal willen, dit kan zijn vrij naar buiten of in een afgesloten tuin of balkon.

Voor Box zoeken we iemand die veel tijd, geduld, rust en lekker eten klaar heeft staan voor hem.

Geboortedatum 15/11/2016
Leeftijd 5 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Rood
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja