Brandon

Deze cypers jonge kater is Brandon, geschatte geboortedatum is 15 augustus 2021. Brandon is als zwerfdier gevonden. Brandon is een angsthaasje hij vindt ons mensen nog een beetje eng. Brandon is een echt kattenkatje en daarom plaatsen we Brandon alleen met een andere kat.

Brandon verstopt zich onder de verwarming waar hij vooral vaak samen met Dirk ligt. Nu Dirk wat meer rondloopt zien we ook dat Snelle regelmatig bij Brandon ligt. We houden goed in de gaten hoe dit zich gaat ontwikkelen. Brandon blaast niet tegen ons, hij ligt rustig te kijken van als ik jou niet zie, zie jij mij ook niet. Helaas voor Brandon is dit niet het geval, hij laat zich vanuit zijn schuilplek aaien door een socialiseerster. We zijn dan ook heel trots op Brandon en werken met hem verder tot hij zelf om aaitjes komt vragen. Kijk hier het filmpje van Brandon.

Kan jij Brandon met een vriendje vanuit zijn verblijf een veilig thuis bieden? Je zal zien dat met geduld en een niks-moet-mentaliteit angsthaasjes echte kroelkatjes kunnen worden.

Geboortedatum 15/08/2021
Leeftijd 10 maanden
Kat of Kitten Kat
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet