Brecht

Filmpje: https://www.youtube.com/shorts/zoSnqBB3Hds

Deze knappe rode poes is Brecht. Brecht is gevonden en niet meer opgehaald. Ze heeft een geschatte geboortedatum van 1 maart 2019.

Brecht is een goed voorbeeld van een dappere angsthaas die, door rustig met haar te werken, om is gegaan naar een kat die graag komt kroelen. Brecht vond ons in het begin heel spannend, maar ze was zeker nieuwsgierig naar ons mensen. Ze hield goed in de gaten wat wij met sociale katjes deden en ze zag ook dat deze enorm genoten van het aaien. Maar zelf was ze nog niet zover, tot voor kort besloot mevrouw alles een kopje te geven en net voordat ze bij ons in de buurt kwam draaide ze zich om. We wisten dat het niet meer lang zou duren en dat wij ook een kopje van haar zouden krijgen. Op het filmpje kan je zien hoe dit verliep, net of madame dit al jaren doet. Dat maakt het zo leuk om met een angsthaas te werken.

Brecht vindt andere katten niet zo leuk, daarom plaatsen we haar alleen. We plaatsen ex-angsthaasjes niet bij honden en kinderen, dit zal teveel stress opleveren. In het begin zal ze ook weer even tijd nodig hebben om te wennen en kan ze zich weer terug trekken. Maar na een gewenningsperiode zal ze zeker weer los komen.

Heb jij genoeg geduld en veel kattenliefde en wil jij deze lieve ex-angsthaas een kans geven? Maak dan een afspraak om Brecht te ontmoeten.

Geboortedatum 01/03/2019
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Rood
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij interesse in het lieve snoetje van Brecht? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.