Brecht

Deze knappe rode poes is Brecht, Brecht is gevonden en niet meer opgehaald. Ze heeft een geschatte geboortedatum van 1 maart 2019.

Brecht is een angsthaas. Ze vindt mensen nog erg spannend, maar ze is ook wel nieuwsgierig naar wat wij allemaal doen. Deze nieuwsgierigheid zal het uiteindelijk winnen van haar angst. Mocht je dus voor Brecht kiezen is het erg belangrijk dat je veel geduld hebt en zin hebt in een uitdaging.

We verwachten wel dat ze met veel tijd, rust en lekker eten een sociale kat kan worden.

Naar andere katten is Brecht erg sociaal, het zou dan ook goed zijn voor haar socialisatietraject om geplaatst te worden bij een andere kat- en mens-sociale kat die haar kan laten zien dat mensen helemaal niet zo eng zijn. Ze zoekt hier in de ruimte waar ze verblijft de andere katten echt op.

Doordat Brecht nog een echte angsthaas is plaatsen we haar niet bij honden en kinderen, dit zal haar te veel stress opleveren.

We verwachten dat Brecht na haar gewennings- en socialisatieperiode graag weer naar buiten zal gaan om een frisse neus te halen. Dit kan voor Brecht door vrij naar buiten te gaan maar een afgesloten balkon of tuin is voor haar ook voldoende.

Geboortedatum 01/03/2019
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Rood
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Denk jij de perfecte match te zijn voor deze knappe kop? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.