Buzz

Dit is Buzz, een kleine, zwart met witte poes. Haar geschatte geboortedatum is 25 mei 2020.

Buzz is bijna een jaar geleden als zwerfdier bij Hokazo gekomen en valt onder de angsthaasjes. Sinds februari zit ze in een pleeggezin en dat doet haar goed. Ze wil het liefst de hele dag in de woonkamer bij de andere katten zijn, waar ze al spinnend en met haar staartje omhoog rondloopt of lekker tegen de katten aan gaat liggen. Ze houdt ook heel erg van spelen met een balletje en gaat daarmee de hele kamer rond.

Ons vindt ze nog spannend, maar we mogen steeds dichterbij komen en ook zij komt uit nieuwsgierigheid vaker naar ons toe, zeker als er eten in de buurt is. Toen ze net bij ons was, kon ze uit angst slaan en blazen als wij haar wilden benaderen, maar nu blaast ze alleen nog als ze zich niet op haar gemak voelt. Zolang de andere katten in de buurt zijn, is ze veel meer ontspannen en die zoekt ze ook echt op en daar leert ze veel van. We zoeken voor haar dus een huisje waar al een rustige, sociale kat aanwezig is of ze kan eventueel samen met een ander katje geplaatst worden. Ze kan niet bij honden en kleine kinderen worden geplaatst, want die zullen haar te veel stress opleveren.

Er moet wel rekening worden gehouden dat ze in een nieuw huisje weer opnieuw moet wennen en weer angstiger zal zijn. Met genoeg liefde, geduld en lekkers zal zij uiteindelijk ook wel wat aaitjes komen halen. Bij de andere katten kijkt ze nu al af hoe lekker dat eigenlijk is.

Het pleeggezin kan nog meer over Buzz vertellen en tips geven om met haar aan de slag te gaan. Bij een wederzijdse klik mag zij direct verhuizen.

Wil jij Buzz een liefdevol thuis bieden en haar nog meer het vertrouwen in de mens geven? Vul dan onderstaand formulier in en het pleeggezin neemt zo snel mogelijk contact op!

Geboortedatum 25/05/2020
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet