Catootje

Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Catootje, een cypers-wit poesje met een geschatte geboortedatum van 1 maart 23. Nog hartstikke jong en speels. Ik ben als zwerver binnengekomen bij Hokazo. Toen ze mij wilde laten castreren (zo heet dat bij poezen ook), bleek ik zwanger te zijn.
Ik ben naar een pleeggezin gegaan om daar rustig mijn zwangerschap te voldragen en te wennen aan verwenmensen. Op 29 april ben ik na een complexe bevalling moeder geworden van twee kittens, Coosje en Crijn. Ondanks mijn jonge leeftijd, ontpopte ik mij tot een heel zorgzaam moedertje. Ik heb er zelfs nog drie moederloze kittens bijgekregen die ik meteen omarmd hebt alsof het mijn eigen kittens waren. Dat maakt dat ik nu ook trotse mama ben van Cees, Chiel en Chrissie.
Ik ben al goed gesocialiseerd, al vind ik mij optillen nog net een stapje te ver. Maar mij aaien en langs je benen afstrijken vind ik heerlijk! Graag verhuis ik met 1 (of meer) van mijn kittens. Zoals eerder gezegd ben ik nog heel speels en ravot ik graag met mijn kleintjes.
Denk jij dat gouden mandje te kunnen bieden? Vul dan snel onderstaand formulier in. Bij een match mag ik rond 6 juli verhuizen.

Geboortedatum 01/03/2023
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur cypers/ wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Vind jij Catootje net zo aandoenlijk als wij? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.