Celebrations

Hoi, Ik ben Celebrations! Ik ben vermoedelijk geboren op 4 mei 2020. Dat is een vermoeden omdat ik gevonden ben door de dierenambulance en er dus weinig over mij bekend is. Begin oktober 2021 ben met ik met mijn kittens (Dove, Bounty, Mars, Snickers en Twix) in mijn pleeggezin opgenomen. Ik was nog maar net moeder geworden en helemaal geen mensen gewend. Ik moest niets hebben van de mensen in mijn pleeggezin en was erg beschermend naar mijn kittens toe. Ik blies en sloeg als een kitten gepakt werd om te wegen. Maar ondertussen gaat het stukken beter!

Ruim nadat de kittens niet meer bij me dronken, ben ik gecastreerd. Sindsdien loop ik vrij rond in huis. De kattenkamer is mijn vertrouwde plek, maar ik ben steeds vaker in de huiskamer te vinden. Lekker liggend op een krabpaal of nieuwsgierig een rondje lopen als de kinderen naar bed zijn. Ik leef samen met andere katten maar die vind ik niet zo interessant. Een huisje als enige kat zou ik dan ook prima vinden.

In mijn pleeggezin zijn kinderen van 8 en 10 jaar aanwezig. Ik ben dus wel wat herrie gewend. Dit hoor ik als ik op mijn vertrouwde plekje in de kattenkamer lig. De oudste is mijn favoriet. Die aait mij dagelijks. Het vrouwtje vertrouw ik nog wat minder, want die was telkens met mijn kittens in de weer en moest mij vangen voor de ritjes naar de dierenarts. Ze verwacht dat ik op een nieuwe plek verdere stappen kan maken.

De kittens hebben inmiddels een gouden mandje gevonden. Nu zijn we op zoek naar een fijn en veilig plekje voor mij. Mijn pleeggezin vindt mij een prachtige kat. Zo’n mooie groene ogen hebben zij nog nooit gezien. Ook zien ze dat ik erg kan genieten van de aaitjes. Als je met de aaistok zwaait (die gebruiken we in het begin voor bange katten), miauw ik en ga ik al klaar staan om geaaid te worden. Dat vind ik zo fijn. Ik geef dan kopjes tegen alle dingen die ik tegen kom, de krabpaal, de deurpost, een mandje. Maar nog niet tegen een mens. Dat vind ik nog te eng.
Het vrouwtje is ervan overtuigd dat ik een echte knuffelkat zal worden als ik mijn angsten overwonnen heb.

Hiervoor is ze op zoek naar een baasje of vrouwtje die geduld met me heeft en me eerst in een aparte kamer laat wennen aan alle nieuwe geuren. En iets lekkers in huis heeft, want daarvoor ben ik wel te paaien!

Geboortedatum 04/05/2020
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja